Jesus

Jesus, vad jag älskar dig! Tack för allt. Tack för allt du har gjort för mig, mina vänner och familj. Det betyder så mycket för mig. <3 Tack <3
Lyssnar på en av de finaste sångerna jag har hört "Oh my god" med
"Jars of clay".
Hallelujah!


Väck mig från det jobbiga..


Sitter sitter jag och lyssnar på Wake me up when september ends! Så stark text!!
Tänker på att det låter handlar om är faktiskt en människa. En människa som var älskad av många människor och dog av cancer. Hans son skrev sången som ett minne för honom. Har sett sonen gråta på scenen medan han har sjungit sången. :'( Det måste ha varit något speciellt med deras kärlek. En slag far och son kärlek. Det är så hemskt att mista en man älskar. Varför? Varför sker det? Varför behöva känna så? Varför behöva ha ont i bröstet så? Känns som hjärtat rivs itu och är svårt att få ihop igen. Efter ett tag kan man pussla tillbaka bitarna, men man har ändå kvar ärr som man aldrig kommer bli av med.
Döden är svår. Man står inte ut och har svårt att hantera det. Svårt att hantera alla sina känslor. Vad är okej? Vad är inte okej?
Det måste varenda människa själv besluta om. Vad är okej för mig? Är jag redo för att gråta? Vad ska jag säga om jag ska berätta om hur jag känner?
Alla måste få reagera på ett eller ett annat sätt. På sitt sätt. Finns inga regler. Och känslor förändras ofta.
Är man till exempel från början chockad kanske man gråter tre timmar senare. Och man kanske inte vet hur man kommer reagera. Det är inte lätt, men rätt vanligt skulle jag tro. Man vet inte alltid hur man känner sig.
Man kan vara så chockad att man känner sig tom på något sätt.
Men allra bäst är att prata. Prata om allt som tynger än med någon människa man kan lita på.
Och du kommer lyckas.
Ha en bra dag!
Kram


Nått att se fram emot;)

Hejsan:) Kändes som det var ett tag sen jag bloggade.. heheh men jag vet inte;) Kanske inte var särskillt länge sendan;). Och vad är länge sedan? För en vecka sedan? Två timmar sedan? Ett halv år sen? Ett år sen? Det går liksom inte att avgöra bara så där.. Det måste varje människa avgöra.;) Inte sant?
Aja, just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på en specialversion av 21 guns som min rara vännina Angelica har gjort:) Bra gjort! :)

Köpte nyss studentmössan och känner mig riktigt nöjd!:) Fick precis som jag ville den !:) Får lägga upp på bloggen då jag har på mig den :) Fjärde juni:)!! Kan knappt vänta!
Det känns helt.. jag vet inte vad.. var nyss jag hade min blåa Betty B- pärm och var på väg till matsalen då vi skulle ropas upp för att börja första året på gymnasiet och om två månader hurrar jag med en studentmössa på huvudet. :OOO Vart har tiden försvunnit?

Känns lite stressigt med tanke på allt som ska fixas och donas inför studenten. :) Kanske ska på stan med mamma på onsdag så känns väldigt bra:) Hittat flera på Bik Bok som jag verkligen ÄLSKAR! Det är något speciellt med den klädesaffären:) Man blir så glad när man kommer in! De har bra kläder! :) Och väldigt väldigt vackra klänningar:)! Så ska in dit med mamma på onsdag troligtvis:) ! Så jag skulle inte förvåna mig om det blir någon klänning därifrån.:) Och skor, smycken och liknande måste jag leta snart efter med:)!

Snart är det också dags för Nationella provet i svenska! Önska mig lycka till! Gillar inte oförberedda prov särskillt mycket. Men jag kommer be för det. Lämna allt i Guds händer. Då brukar det ordna sig:)! Jag kommer lyckas! :)

Det var nog allt jag hade och säga för den här gången :)

Imorn sticker jag hem till Jojjjjis och Danne och planerar inför 31 juli:)
Ha det bra kraaaam


RSS 2.0