DANS ÄR MITT LIV!!!

Dans. FYRA ORD: DANS ÄR MITT LIV!! MÅSTE BÖRJA SNART!!!!!

Hallelujah!:)

Hejsan svejsan.. ville bara säga att inflyttningsfesten jag var på idag hos Johanna och Daniel var helt fantastisk:D!! Jag tackar er för maten, gemenskapen och underhållningen:) Det var många trevliga människor som kom och det glädjer mig:) Alla rättare sagt var jätte trevliga:) Får bli fler ggr!:)
Och i morn har jag en bjudning med några vänner:) Ha det så bäst så länge!:) Kraaamar

Karamell:)

Karamell:)
Längtar efter karamell:)!! Det ska bli så kul att få göra det:) Ett nytt projekt på gång!:) Karamell tror jag blir en bra sak för dem tjejer som läser det!:) Kom igen hela gänget:D Så börjar vi arbeta med tidningen!:)
Kraaaaam


Utkast: Mars 10, 2010

Studenten...
Jag längtar så otroligt mycket till studenten .. det känns som evigheter dit trots att jag har bara ca: tre månader till studenten och dessutom är det fyra veckor kvar på min praktik så mycket studier i skolan blir det inte. Men snart är det dags för Nationella provet i svenska. Om det är någon som tror att jag är lite nervös så har den personen rätt.. det är jag.. Men jag får lugna ner mig och be. Jag vet att han kan hjälpa mig<3

Och vem vet? Det kanske till och med är roligt att göra nationella. :D Jag minns att när jag gick i nian fick vi skriva en novell och tror det blir något liknande nu och noveller är roligt att skriva.:)

Och jag måste kolla upp studentklänningen och allt:) Känner nu som att jag behöver snart köpa den:) Hittade en jätte snygg på BikBok på internet , men när jag hade kommit till affären hade inte det fått in klänningen än. Hm:/ Men men, jag får försöka lite senare, de kommer ju förmodligen få in förr eller senare:) Känns som att det är en klänning jag ska satsa på. Så otroligt fin!!
Och skor, smycken och studentmössan(SÅKLART!)måste jag fixa med:) Ska nog med mamma någon dag och kolla upp det:) Ha det bra så länge!:) kraamar
..


<3

Hejhej:) Läget? Själv är det bara fint.. Lyssnar på Remember the time med Michael Jackson♥ Så otroligt bra låt!! Tack Angelica föresten för klippet du la upp på din blogg:) Jätte bra att han tog upp barnen på scenen och så under låten You are not alone. En till låt jag gillar väldigt mycket!:):) Jag tror verkligen att  Michael Jackson var en människa som hade ett hjärta av guld. Kan inte tänka mig något annat. Sörjer att du inte finns hos oss och jag älskar det du gjorde.
Du hade något som inte andra hade!
//Jennifer


Rosen har inte växt ut än

Rosen har inte växt ut än. När ska den göra det? Är det nu? Är det i morgon? Är det om tio år som vi alla hoppas? Kommer rosen växa ut? Kommer man få se rosens blad bli större och vackrare än någonsin? Kommer man få uppleva det? Kommer rosens solljus att värma oss allesammans?  Kommer den det? Kommer den verkligen lyckas? Det är bara att ha tro, hopp och kärlek. Jag måste tro på det! Jag måste ge rosen hopp, mod och styrka. Jag älskar min ros. Jag väntar fortfarande på att den ska växa. Växa och växa. Just nu säger en del att de känns svårt att den ska växa. Jag vill inte lyssna på något annat än att rosen ska växa. Jag älskar rosor och vill att alla ska hinna växa och visa hur vackra det är. Visa alla i hela världen att den speciella rosen kommer att blomma ut. Jag vet det! Det är  fruktansvärt jobbigt nu att den aldrig verkar göra det, men tro mig. Den ska blomma ut!
Rosen har inte växt ut än, men ska göra det.
Jag har tro.


RSS 2.0