Är i Luleå

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag hemma hos Josefs och Nadjas hem. Är riktigt fint här och är första gången för mor och bror att se deras lägenhet medan jag såg den för någon månad sen för första gången . ;) Är härligt att vara uppe i Norrbotten igen :)! Själva resandet är ju så lååångt, men det är liksom värt det om man säger så. ;)

Det är lustigt hur kall luft det är och ändå är det bara slutet av september, det känns liksom som rena vinterkylan i luften, men känns ändå som en ganska fräsch luft. Är helt underbart <3!

Just nu är jag ensam medan dem andra är ute och promenerar och så lyssnar jag på You've got a friend som McFlycover. Riktigt bra <3

Ska bli jätte trevligt att se Nadja och Josef gifta sig :)! Jätte roligt att de har hittat varandra :) Älskar bröllop och mer ska det bli minsann :) <3

Efter denna vecka ska jag verkligen jobba med att få ett jobb(vilket jag verkligen hoppas på att jag kommer få!!) Och så småningom lägenhet. Det är det jag prioriterar först i mitt liv <3<3<3<3<3<3<3

Ni får ha det bra så hörs vi senare <3<3<3

Kramar

//Jennifer

<3<3<3

Vet inte vad jag ska börja men kanske är bäst att bara skriva så leder det till någonting antagligen.

Just nu sitter jag på tåget tillsammans med mamma och Helge. Det är riktigt skoj:)!
Helge pluggar, mamma läser och jag sitter framför datorn och lyssnar på musik från manga-filmer <3<3<3<3<3!!
Jag tror jag ska skaffa några mangafilmer, älskar manga <3 ! Det är något alldeles extra som jag inte riktigt kan sätta ord på. Det är en helt annan ny grej. Jag älskar det. Och japanska. Det är så otroligt vackert språk. <3

Vad är det mer jag ska säga? Jag och en av mina vänninor har börjat titta mer och mer på svenska filmer och det är så många som är otroligt bra ! <3<3<3 Det är riktigt intressant och jag gillar många svenska filmer. Många som har varit riktigt djupa och inte särskillt oförutsägbara! <3 Och det gillar jag. Jag har sett allt för mycket filmer som man vet hur den kommer att sluta. Samma tema och budskap. Det är liksom lite tråkigt till slut. Kommer det nya idéer är ju intressant liksom.
Och visst finns det bra filmer som är förutsägbara, men det krävs en hel del för att de ska vara bra dvs bra skådespelare, bra musik, bra repliker osv.

Just nu är faktiskt min favoritfilm från Holywood Tim Burtons film ightmare before christmas".
Den betyder jätte mycket för mig. Älskade vid åtta-nio års åldern sen var det ett mega uppehåll och så hade Siri köpte filmen och vi såg på den och jag blev stormförtjust i den igen och så kom alla sånger tillbaka som jag älskade som barn ! <3<3 Några jag älskar är "Jack's lament", "Sally's song" och "This is haloween".

Vet inte va jag ska skriva just nu men ha det så bra så länge
:)
//Jennifer


Jadu..

Hej igen! :-)
Under den här helgen har det varit en underbar konferens på Livetsord som började i fredagskväll och slutar nu idag! :( Jobbigt att saker som man tycker är kul ska ta slut som vansinigt fort eller hur?
Aja blir något liknande kul nästa år för så vitt jag förstod så kommer de fortsätta nästa år med ungdomskonferansen och då blir det skoj. :D

I fredags predikade Stefan Salomonsson och efter var det ett band som spelade som var riktigt bra :)!
Igår kväll predikade Jonatan Henzel och det var riktigt intressant det med :)!
Som sagt så hoppas jag att det blir liknande sköjiga saker i kyrkan :)!

Hm.. vad ska man hitta på idag tro? Sov inte så överdrivet mycket i natt men funderar att gå upp och äta frukost eller nått sånt eller om kan räkna som frukost med tanke på att klockan är 11.58. :P
Sen ska vi nog städa och dona lite skulle jag tro . :) Kanske titta på en svensk film eller något sånt. Vore la sköj!
Aja vad ska jag säga mer nu?
Jo att jag ska till Norrbotten och gå på Josefs och Nadjas bröllop:), blir riktigt spännande och jag har skaffat i stort sett vad jag ska ha men vill nog kolla lite på bröllopspresent också tror jag, går antingen i dag eller i morgon.

Det lite roliga var att jag har rest så nedrans mycket och känns nästan som det är det man kommer göra senaste tiden, men jag tror att jag helt enkelt bara tar det lugnt när jag kommer hem från Norrbotten och stannar i Jönköping ett tag. :) Mitt största uppdrag när jag kommer hem är att fortfarande att söka jobb. Hoppas verkligen på att hitta något som jag vill jobba med och trivs med. Och som jag har sagt till många. ATT MAN HAR HYGGLIGA ARBETSKAMRATER!! Jag har varit med om arbetskamrater som inte varit riktigt kloka om jag ska vara helt ärlig. Det är sant och till råga på allt så var det vårdarbete. Borde man inte ha mer förståelse och ödmjukhet liksom?
Men icke sa nicke. Fick höra så mycket elaka pikar så jag tror att hälften kunde räcka. Och en annan sak som gjorde mig förvirrad var att på det jobbet jag tänker på nu så pikade några typ jämt, en del var till och från, änglar men kunde ändå ge pikar och så fanns det dem som bara var människor med ett hjärta av guld.
Varför ska det behöva vara så?
Suck! Jag vet ärligt talat inte just nu. Jag känner innerst inne att jag måste söka något nytt typ av jobb. Jag vill veta lite mer om andra områden för att få lite olika erfarenheter om man säger så, förstår ni?

Måste gå men höres

//Jennifer


HALLELUJAH!!!!

Måste bara lägga till något väldigt positivt!! Jag är otroligt glad att vara frälst <3 Tack Gode Jesus <3! Tack Gode Jesus för att du finns <3 Tack gode Jesus för det <3 Jag känner din närhet just nu och vill vara med dig för alltid <3 Min älskade fader <3 !
TACK GODE GUD FÖR ATT JAG ÄR FRÄLST!!! :DDD


Hos Jesus

Vacker natur

Just nu sitter jag och lyssnar på Jerusalems låt Jag vill ge dig en blomma, jag måste helt ärligt talat säga att det är en av de finaste lovsånger <3! Jag älskar den jätte mycket<3 Man blir så otroligt berörd och känner heliga anden som rör vid mitt hjärta <3 ! En så varm, spridande och underbar känsla i hela kroppen <3
Jag måste säga att jag älskar Fader allsmäktige och hans son Jesus <3 .
Det är en så fin känsla att vara frälst och vet inte hur jag skulle ha klarat allt som har hänt i mitt liv om det inte vore före han <3
Han har en så fin omsorg och ingen skatt i världen kan få mig att känna på samma sätt som jag gör nu <3
Jag älskar dig Jesus <3


Dikt

Undrar, fokuserar och blundar. Vad ska jag tro på? Finns rubinen där? Finns den där? Tittar jag helt fel eller är det JAG som måste försöka gräva ut den? kan det vara någon mening att göra det? Är det inte förgäves?
Finns den där? Varför ska det vara så svårt? Varför ska man kämpa som tusan för att nå fram till något sketna resultat?! Va? Känns som det är så fasansfullt svårt att få tag i den. Få tag i den. Greppa taget om min rubin. Men varför är det det? Ska det vara så nedrenas svårt??!
Varför är det mest underbara i världen mest krävande?
För rubinen var kärleken. <3


Blogga är livet!!

Hejsan svejsan!! :D
Jag har varit och ätit i Göteborg med mor och syster <3 !! Det var lunchbuffé och mycket gott :)!
Sedan tog vi spårvagn till stan och handlade. Vi gick till femman och jag köpte smycken och en Jacksonhatt som jag gillar oerhört mycket <3 jag köpte på samma affär tre par smycken som jag gillar mycket <3!!
Sedan stack vi till Shock och jag köpte snygga handskar, snygg svart väska och rutigabyxor :D!! Känns riktigt bra!! <3
Nu laddar jag upp lite bilder :) :) :) Kraam kraam <3 <3 <3






















Shock <3

Har hittat en affär jag verkligen älskar. Den heter Shock och är så sjukt snygga kläder där, synd dock att det är ganska dyrt där, men funderar att gå dit nu och handla när man har fått lite födelsedagspengar. :)
Försöker räkna ihop lite saker där som jag är sugen på att skaffa :* :* :*!!
En annan sak som jag verkligen hoppas på väldigt snart, att jag ska få något jobb i Jönköping. Är inte särskillt skoj att vara arbetslös. Inte roligt alls.
Tänker kämpa tills jag får något! Så är det helt enkelt!
:D:D:D:D:D:D

CIAO! !!


Älskar

Hej!
Inser nu att jag måste åka till England i slutet av det här året. Måste åka till McFlys land <3!! Tycker så nedrans synd om svenska fans ärligt talat, McFly har varit kände sedan 2003-2004 och liksom de har inte kommit på radion eller någonting nästan i Sverige. Varför?????!!! Och somliga sångerskor kom direkt på radion efter ett halvår, men är de hälften som skickliga???!! Nej det är dem inte tycker jag.
Så kan det vara så svårt att de ska sändas i Sverige och kära MCFLY SNÄLLA kom och spela i Sverige !! <3
Jag har aldrig hört ett band som låter som ni gör <3 Helt otroliga <3 <3 <3!!!
Ni får mig att leva och njuta av detta liv jag har på jorden. Ni vågar släppa loss och det gillar jag med.  :*:*
Danny, Tom, Dougie och Harry, jag älskar er musik och vill inte mer än något annat att ni kommer till Sverige <3!!

En vacker dag kommer ni, det känner jag på mig och då... då kommer det vara massa liv på gatorna och massa dans, skratt, jubel och glädjetårar för att ni har kommit till Sverige!!
Jag kan knappt vänta tills jag ska se er, jag räknar med att någon gång se er LIVE och jag ska verkligen försöka kolla upp det. Vore helt fantastiskt!!!!! <3
Och även om jag måste åka utomlands för att se er så kommer jag nog göra det. För jag vill verkligen se er spela. Det är en stor dröm jag har i mitt hjärta <3!

Och favoritlåt är väldigt svårt för ni har så pass många fantastiska låtar som jag älskar oerhört, kan nog inte välja riktigt!! <3

Nu tror jag att jag ska fixa lite grejer säger McFly-älskaren så länge :*:*
kraam till er <3 <3 <3


<3

Hej, då var jag tillbaka här igen.
Just nu lyssnar jag på en av Estlands populära sångerskor. Hon heter Hannah och jag förstår varför hon har blivit så känd. Hon kan verkligen sjunga ! <3
Ingen annan kvinna sjunger på samma sätt som hon gör <3! Det går inte att beskriva hur men hon berör mig oerhört mycket <3!! Jag älskar hennes röst <3!

Sen blir att gå till barnen och fira lille Natanael som har blivit rätt stor. Han har blivit 4 år i dag :D!
Riktigt kul tycker jag:)!
Farmor och farfar är på besök och fick prent i efterskott :)!
Saknar den tiden vi hade på Sicilien <3 Fina minnen därifrån <3

Svårt att beskriva med ord.

Kärlek eller?

Själva bloggandet i sig har varit lite segt men nu ska det bli andra bullar..
Kan ta månader före jag skriver men nu känner jag bara för att skriva och skriva och ÅTERIGEN skriva.
Det är så mycket jag vill säga och det är så många frågar jag vill få besvarade.
Varför? När? Hur? Det är frågor jag bland annat har.
Jag hoppas jag inte låter grining av mina senaste inlägg, jag är inte det, men jag vill dock att ALLT ska vara som det har varit. I alla fall allt det positiva ska vara kvar.

Det är som man först fick goda pannkakor med sylt och hjortronsylt men man valde fel gången därpå. Då skulle man minsann ha en  gryta med allför mycket kryddor i som inte gick ihop med varandra som hade varit på tok för länge framme vid spisen. Vad är det för val man väljer?

Det jag försöka få fram här är att det finns så mycket där ute, så mycket möjligheter, spännande framtidsplaner och kärlek och så väljer man att gå en helt annan väg. Varför?

Finns det bättre saker än frihet, kärlek och lojalitet?

Nej jag tror inte det!

Så snälla välj inte bort den rätta vägen.

Och samma sak är det med Gud. Han har den rätta vägen i våra liv och det är just därför det är viktigt att vi lyssnar på vad han försöker säga till oss och att vi kan ta in det i våra hjärtan . <3 Det är viktigt det <3


En duva som kunde flyga

Varför ska det behöva vara så? Varför kan det inte vara som det var förut? kan du svara mig på det? Var du tvungen att från en duva förvandlas till en orkan?! Va??!!
Som från glädje till något oerhört sorgligt. Hade vi det inte bra som vi hade det? Var det något hos dig som fattades? Saknades? Sa jag nått jag inte borde ha sagt? Var jag oklart i något? 

Jag tycker hela situationen känns bara så fel. Vad håller du på med? Varför vara en orkan när man kan vara något vackrare än det? En duva? En juvel eller en ren?
Varför ska vi behöva gå skilda vägar? Är det verkligen nödvändigt? När du väl var en duva och flög så levde du och du var lycklig. Var du det? Var du lycklig? Eller var det något som jag inte såg då som jag inte la märke till som jag gör nu? Är du bunden? Är du lyckligare nu?? Jag tror inte det !!

Försök flyg med dina sköra bräckliga vingar men du kan inte. Du har kommit emot taggar för att kunna. Hade du lyssnat på ditt samvete hade detta aldrig hänt. Fattar du det??!!

Nu har jag fått nog! Kan du inte vara den duvan jag kände en gång i tiden, kan du inte det?! Nej då får det vara.

Jag sluter mina ögon och känner det. Det är nu eller aldrig. Det är nu eller aldrig som du avgör om du vill vara En duva som kan flyga.


****

Hejsan allesammans!! Klockan är 04.38 och jag har inte lagt mig än :P haha :P :P men men får väl bli sen så ;)
Just nu pratar jag med min tvillingsyster Siri:) är jätte roligt <3<3<3 !!
Är i Göteborg och vilar på sängen <3<3<3<3<3 Känns riktigt bra faktiskt <3<3<3<3
Ska fira mig, Siri, Natanael och farmor som fyller i november 80 år, hjälp vad tiden går fort :O
Jag blev 20 år nyligen och farmor ska bli 80. Tiden går verkligen fort.

Just nu tänker jag på ett stort vattenfall och flera fjärilar som kommer flygande mot den. Plötsligt kommer en räv och leker med fjärilarna. Sedan kommer en stjärna som säger till räven vad han ska utföra för uppdrag. Han springer till en äng och hittar flera fjärilar som glittrar och är rosa. Det är hans favoriter.

Ha det bra
kraaamis


Snart 20 :D

Hejsan svejsan allesammans!
I morgon är det dags att sticka till Göteborg igen och träffa familj och vänner som har tagit sig ända från Uppsala till Göteborg för att grattulera mig och Siri. :) Riktiga älsklingsänglar till vänner man har !<3<3<3 Älskar er så oerhört mycket <3!
Det känns så nedrans konstigt att bli 20 år:O! Det var ju nyss man var 15 år :O Haha va tiden går fort inser man ! ;)


Klockan är 23.10 och alla andra har lagt sig förutom jag och möjligtvis inte katterna i huset ;). Sitter och lyssnar på en liten annan version av Green Days låt "Holiday" som jag tycker väldigt mycket om. <3
Hoppas att jag får se Green Day igen <3! Har lyckats se dem två ggr detta år!! <3 Känns helt underbart<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!
Jag kommer alltid älskar era musikstycken<3 och din röst Billie Joe Armstrong <3 Jag kan börja gråta för att jag blir så berörd av din röst! <3 Du är helt unik <3!!
På ett eller ett annat sätt ska jag se er grabbar!! <3

Ska nu sluta mitt inlägg med att säga att det är UNDERBART ATT LEVA!!:DD
kraam till er <3
//Jennifer

DANS ÄR MITT LIV!!!

Tack för allt <3

Hejsan svejsan=)!
I fredags hände något helt fantastiskt. Jag var på ett ungdomsmöte och fick förbön på saker som jag har tänkt och oroat mig för. Jag inser bara att efter alla samtal om i fredags om det som har tyngt mig oerhört mycket så har jag mått mycket bättre.
Först var det rätt jobbigt för jag kände bröstsmärtor pågrund av att jag var så ledsen och böjde mig ner och började gråta. Att gråta är starkt. Det är starkt att våga visa sina känslor och framför allt känner jag att det är någon slags mur som försöker hindra än att berätta hur man känner sig och när man gråter så brakar muren samman och man vinner.
Jag mådde mycket bättre igår när jag talade ut. Det var en sådan fin känsla i hela kroppen <3!
Kände mig verkligen lättad<3
Tack<3<3<3


RSS 2.0