Angelica<3 Min underbara älskade vän<3

Hej! Idag var det fem år sedan jag fick sådan fin kontakt med den mest underbara tjej jag vet1 <3 Angelica Stålbrand, du är helt otroligt underbar båda på utsidan och insidan<3!!
Du har lärt mig så mycket under alla dessa år. Att kunna lita på varandra, vad man ska säga och inte säga, att kunna lyssna, att kunna skratta och att kunna förlåta andra människor! <3
Jag har aldrig haft tråkigt med dig och alla våra gräl har varit en bra erfarenhet. <3 Vi har lärt oss en hel del om man säger så;)!
Jag kanske har sagt något som har gjort dig ledsen, men det har aldrig varit min mening och jag älskar dig som vän och en syster<3 ! För alltid! Glöm inte det! <3
Tack för coola-firandet med fikabröd idag:D!!  Det kändes bra!=D
Gud välsigna dig! <3 Kramar din Jennifer <3<3<3

Sista tiden av skolan eller?

Hejsan svejsan! :D
Sitter framför datorn och ska snart gå och lägga mig! Mycket plugg man ska visst ha nu för tiden och dessutom är det 18/5-10 idag och nu på onsdag ska allt vara klart ! :OOOO
Får verkligen be att jag klarar det, vilket jag verkligen tror att jag gör!:)
Nu måste jag sova.. har skola om några timmar :)
Kraaaaaaaaaamar<3

Skivan=)!!!!<3

Hejsan, svejsan allesammans!! =) Är så lycklig!! Då menar jag verkligen LLLYYYYYYYYYYYYYYCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hade världens bästa studentskiva igår!!! =DDDDDDDDDDDD
Gemenskap med skolkamrater, vänner och lärare=)!! Var helt fantastiskt!! <3
Sofia, Johanna och Karin!! Tack för igår! Tack för att ni var delaktiga på min skiva <3!! Var helt fantastiskt!! <3

Vi hade så roligt!! =DD Fick chansen att dansa med er och alla och flera andra bland annat min mentor, tack Ingela ! =D
Tack så mycket och jag önskar er alla lycka till med allt det ni ska göra i framtiden! =D
Kraaaaaaaaaaaaamar<3


Isabella =)

Hej, idag hände någonting helt fantastiskt. Jag vaknade ca: 06.30 för att göra mig i ordning till skolan för att jag skulle göra nationella provet i svenska.
Jag svarade på ett sms till Johanna och plötsligt får jag ett sms av henne där det står att jag har blivit gudmor till en liten Isabella=)! Förstår ni hur jag kände just då? Ärligt talat är det svårt att beskriva. Först var jag förstås chockad men sedan hade jag svårt att sitta still och gick upp och skrev till Johanna. Jag kände mig så lycklig att det inte går att beskriva det. Jag har blivit gudmor! Johanna och Daniel har fått en bebis! En flicka! =) En Isabella=)!! Jag fick glädjetårar där jag stod. Förstår ni?!! Det är ett mirakel! !!
Jag älskar er <3 Tack för detta fina erbjudande=)
Kramar Gudmor Jennifer=)


Ta reda på saker före du säger något

Allt är inte som man tror att det är från första början. Man måste kolla upp sanningen före man kan "rekomendera" att det blir bra.
Inget är självklart före man har kollat upp det.

Bara för att du har ätit en kladdkaka som du tyckte var god betyder det inte att nästa gång du gör kladdkakan att den är lika god. Man måste smaka på kakan före man säger något.

Det är så med allt annat i livet. Det finns inte något självklart i livet.
Om det är en ny tjej i skolan som din närmasta vän tyckte mycket om betyder det inte att du tycker om tjejen. Ni kanske inte alls fungerar bra tillsammans. Ni är kanske för olika för att umgås med varandra eller för lika. Vem vet? Men du måste ta reda på saker och ting före du har rätt att tycka en massa. Och det spelar inte roll var du än befinner dig, du måste ta reda på sanningen och även om ni råkar ha samma livsåskådning, intressen, kultur, tro eller vad som helst så betyder det inte att det är någon garanti att ni passar ihop. Vänta och se.
Ge tid. Tänk dig för.
Ge tid.


RSS 2.0