28/12-09

Ett nytt år att se fram emot=)
Hejsansvejsan=)
Är allt bra? Själv är det bara fint=)
Jag sitter här framför datorn, har för inte jätte länge sen vaknat och bara njuter av att få leva=) Varenda dag i äns liv.. varenda timma eller varenda sekund av ens liv tycker jag är viktigt att ta vara på.
Och det försöker jag göra..=) Snart är det flera saker som ska hända=DD!!!

Jag ska snart gå och packa till resan till Jönköping och förståss ringa Anne och kolla upp vad jag borde ta med mig och såna saker;) ja ni.. och imorn ska jag till min Kusin Therese musikal på Livets ord. Det ska bli spännande och kom ihåg kusin att jag ber för att allt kommer att gå bra=) Jag tänker på er allesammans=) Lycka till!=)

Och på onsdag så ska jag på födelsedagsfest hos Sofia som har gemensamt med två andra tjejer som heter Karin och Mehnaz. =) Känns riktigt kul=) Längtar otroligt mycket!

Och morgonen efter 10.05 ska jag till Anne och så=) Ska fira Ny år med henne=) Vi tänkte åka till Pingst och ha god läsk med oss och skaka lite på dem(eller lite;)) och spruta på varandra när klockan slår tolv och nya året är kommen=) YEY!!! hahaha ska bli kul allstå som jag brukar säga som tusan;)!!
Ja men nu får ni ha så braa allesamman <3<3<3
Kramar Jennifer=)

Känslor..

Dreaming
I was only dreaming
Of another place and time
Where my family's from

Singing
I can hear them singing
When the rain had washed away
All these scatterd dreams

Dying
Everyone's reminded
Hearts are washed in misery
Drenched in gasoline

Laughter
There is no more laughter
Songs of yesterday
Now live in underground
(Den här biten ur Before the lobotomy med Green day passar bra när jag känner mig ledsen och vill skriva av mig både sanning och mycket fantasi. Den är väldigt djup på något sätt och får en att gråta av beröring<3)
känslorKram Jennifer

God jul och ett fantastiskt 2010 kommer snart.=)

JUL:DHejhej=D
Idag är det 13/12 och är inte långt kvar till självaste julafton. =D Det ska bli riktigt kul =)
Igår var jag och far min i Stockholm och julhandlade lite, mest far min för jag är nästan klar med alla klapparna. Jag köpte ändå två klappar igår en till min vän Julia och en annan till min syster Siri.=) Jag längtar otroligt efter allt som har med julen att göra att få samlas med familjen för att äta tillsammans, dela med varandra om saker man har varit med om under året som varit, ge julklappar till nära och kära, tala om för varandra hur mycket de personer betyder för varandra och vad julen handlade om från början om dig Jesus. Du föddes inne i ett litet stall och gjorde underverk i livet. Jag är så tacksam för det du har gjort för mig och för andra. Jag uppskattar all hjälp och all omsorg. <3<3<3<3<3<3 God jul

//Jennifer


Vår kärlek

Vår kärlek kommer aldrig någonsin att upphöra.
Vi älskar varandra och det är det som gör vår relation så stark. Det blir starkare och starkare för var dag som går.
Jag vill att du ska förstå att denna sommar inte var en vanlig sommar, den drog mig närmare dig och det kan jag aldrig ångra.
Jag drömmer om dig och tänker på dig dygnet runt.
Älskar dig och vill leva hela mitt liv med dig.

Svårt att beskriva med ord.
//Jennifer


Jag är inte som dig(dikt)

...
Jag är inte som dig.. du är inte som mig.. vi är inte som varandra..
Jag är inte som dig.. du är inte som mig.. men funkar vi tillsammans?
Vi är inte lika, det märkte jag sen första gången vi träffades. Men betyder det att vi inte alls funkar att vara med varandra?
Varför sa du det du sa till mig? Menade du det? Kom det från djupet av ditt hjärta? Vill du det du säger?
Du fick mig att gråta och koka av ilska och en annan sekund kunde du säga något riktigt varmt som fick mig att glömma allt det du sa som sårade mina känslor.
Handlar allt det här om grupptryck? Handlar det om hur du vill vara? Din stil? Natur? Attityd? Känslor?
Vet du vad? Jag förstår dig, det är inte alltid lätt att vara sig själv. Det vet jag. Men det är någonting man måste sammarbeta med sig själv. Är det verkligen så här jag vill vara? Är det här bra för mig ?
Jag försöker förstå dig även om jag inte är som dig. Jag försöker..
//
Jennifer

Green day<3

Hej alla rockälskare! :D
Rock, måste vara en av de bästa changer som finns ärligt talat.
Det finns så mycket känslor inblandat och man mår så bra av rock oavsett hur glad eller hur rasande man är. Det funkar till vilket som! Men vad är det som gör rocken annars så speciell?
Det är sångaren som ska ha den absouluta änglalika rösten. Jag vet en man som har en röst som ingen annan man har. Han sjunger väldigt varierande låtar och kan sjunga mjukt och hårt. Han sjunger med inlevelse. Det är helt fantasiskt att höra han och hans band<3
Billie Joe Armstrong, du är verkligen fantastisk sångare. Jag beundrar dig och resten av bandet. Ni är helt otroliga! Vad otroligt skickliga ni har blivit under alla år ni har spelat. <3 Bra gjort!
När jag upptäckte er musik blev jag riktigt imponerad hur skickliga musiker kan vara.:D
Fortsätt med det ni gör :)
Vackraste ögonblicket<3// Jennifer=)


RSS 2.0