ULLARED:D

Hejhej:)
Sitter nu och tänker för mig själv.. om lite mer än en timma ska jag och Angelica åka till Ulla-Red!!!:D JAHOO!!!!!!!!!!! KÄNNS TOPPEN!!!:D IIII XD
Ja, det blir ju min tredje gång jag åker dit, men absolut inte sista;) nänä inte för fem öre..;)
Ska nog passa på att handla en del så jag slipper tänka på det senare:)
kraaamar

Musik:DDDD

Jag säger bara en sak <3 Va jag älskar musik<3
JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tack

Vacker natur Varför? Varför är man så blind? Varför vara blind när det finns en sanning? En sanning i mitt liv? En sanning som jag ibland inte tar fram och låtsats som jag inte är ett dugg intresserad av det trots att det jag levar för. <3 Han älskar mig och jag aldrig lämna honom. Förstår du det? Jag vill aldrig lämna dig! Jag älskar dig! Utan dig hade det inte varit samma sak. Jag hade varit tom. Helt tom! Jag vill vara med dig varenda sekund. Du är stark och ger mig styrka och hopp. Tack vare dig kan jag stå med egna ben och klara av det jag gör i mitt liv. Tack vare dig kan jag röra mig, dansa, skratta och le, andas, prata, lukta, smaka och tänka..(omöjligt att räkna upp allt du har gjort.. okej inget är omöjligt för dig men du förstår vad jag menar:)) 
Tack för att du finns <3


JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!:D


Hejsan, Angelica!:) Jag vill att du ska jag just tänker på att det är mindre än tio timmar tills jag åker till dig och  lite mer än 15 timmar tills vi ses:DD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man får ju tänka på att jag sover några timmar dessutom så då försvinner flera timmar tack vare det. Tider går fort när man somnar:DD!! Jag längtar att höra dina tankar, åsikter, planer i livet och bara helt enkelt bara vara sig själv med dig.
Du är omtänksam, glad, smart och underbar<3 Du är väldigt söt också:*
Jag längtar efter dig som en galning:DD
Älskar dig kraaamis:*♥♥


Livet

Hejsan svejsan!:)
Jag sitter framför datorn och tänker för mig själv. Vad är okej? Vad är inte okej? Såna tankar kan komma lite då och då.. det antar jag att det kan göra för alla människor. Är nog naturligt!
När man inser saker som inte är bra trots att man tycker om det är inte alltid det lättaste, men när man väl bestämmer sig att motstå mår man innerst inne hur bra som helst.

Jag blir ibland förvirrad av detta liv! Så enkelt är det!! Det känns som att Etik och livsfrågor som jag har i skolan är en stor del av själva livet. Vad är rätt och fel? Vad ska man säga och inte säga? Vad ska man göra och inte göra? Spelar det någon roll när och var man gör de? Spelar dag och natts tider någon roll?
Som ni ser, det finns mycket saker att tänka på. Och vad man tycker och känner är ju enskilt även om det kan vara likt andras åsikter. Så enkelt är det! Och det är inte alltid lätt att veta vad man tycker! Speciellt tonårstiden!
Ja, men det mesta brukar ju fixa sig:) Det är liksom inte en ko på isen om man säger så!;)
Ha det gött!

Kraamar
Ps: Grattis på 38 års dagen Billie Joe Armstrong!:D Hoppas du har haft en trevlig födelsedag!:) kraaaam
känslor

:D

Beslutsam. Väldigt beslutsam.;) Som tusan!:DD
Känns otroligt bra med mitt löfte till mig själv!:DD Jippie!!!
Kraaam heejheej :DD

Yes!!

Beslutsam!Känner mig tryggare. Känner mig starkare. Jag förstår inte hur eller var, men jag är det. Det känns underbart <3 Det är helt och hållet underbart!!! Kan det bli bättre än så?!! Det känns nästan för bra för att vara sant! Tuffare och tryggare. Halleluljah!! Vilken underbar känsla!
Det här är mitt rätta jag. Det här är mitt jag. Ingen ska någonsin ta det bort ifrån mig.
Absoulut ingen!!!
Nu tror jag skrev det jag kände. Det var allt just nu.;)
Ciao!!
Jennifer



Kärleksfilm

Hejsan, allesammans!=)
Just nu sitter jag och dricker lite coca cola och har precis ätit pizza=) Muums=)! Det blev en Margerita=) Och nu lyssnar jag på låten Anne har gjort om med Green days låt 21 guns!=) Den är riktigt bra den med=D!! Rösten påminner om Elvis och melodierna är långsammare=) Du är riktigt duktig Anne=) En applåd till dig gumman=DD Klapp klapp!!

Drömmer för mig själv om boken jag läser också. När jag hör din röst. Otroligt bra bok<3 Och första boken Om jag kunde drömma var ocskå riktigt bra.<3 Det är bara en sak med andra boken jag har svårt för och det är att Edward och hela hans familj lämnar Bella och hon känner sig sårad. Men även om man inte kanske tror det så är det ändå av kärlek de gjorde så. Skyddar Bella från faror. Det är också ett tecken på kärlek.
Jag måste säga att dessa filmer är några av de bästa kärleksfilmer jag har sett. :O Det är egentligen inga andra kärleksfilmer jag kan jämföra på samma sätt. Det går inte. Det känns som att det här är en helt annan typ av kärleksfilm.

Och Edward, han är så otroligt fin karaktär. Han är speciell och vill inget annat än att skydda Bella från faror samtidigt som han inte kan leva utan henne<3

Och Bella är härlig med en skön och avslappnad attityd.=)
Det är många som säger att Titanic är den romantiska kärleksfilmen. Titanic är bra, men jag tycker fortfarande att Twilight och New moon är bättre.
Ni får ha det så bra kraaam


Dikt

Varför ska man vara rädd? Det har jag undrat väldigt länge. Varför behöva vara rädd för att saker ska hända? Varför bara ta en dag i sänder och njuta av varje ögonblick av sitt liv? Tänka för sig själv om man ska göra det? Är det värt det? Känns det som det jag vill göra? Är det meningen att jag ska göra?
Jag säger inte att man inte ska tänka, självklart inte. Det är normalt att man blir rädd. Men när det påverkar vardagen och man inte kan leva normalt. Det är då inte lätt att hantera det!
Man måste därför vara bestämd och inte vara rädd. Inte bry sig för mycket vad alla andra vill utan fokusera på sin egen framtid. Sin egen livshistoria. Skapa en framtid.
Det vill jag göra med mig själv.


Härligt att leva!!=DDD


Hejsan svejsan!=) Har slutat skolan och lägger upp ett fint sommarminne 2009=D från Jönköping=DD!! Härlig sommar=) En av de härligaste faktiskt=) Hade ju fått ett sommarjobb jag trivdes med och fyndade sen med Anne=)!! Det kändes riktigt kul=* Visst känner jag sommarlängtan komma tillbaka, trots vackra vita vintern. *Suck* lite värme skadar inte, men men;) . Man ska vara positiv=)! Snart så är det ju dags med studenten, tider går så sjukt fort! :O Man tänker inte på att tiden rinner iväg! Det var ju för sjutton nyss jag gick i nionde klass i grundskolan känns det som:OOO!! Men tack och lov så har ju saker förändrats sen dess.
Man har blivit äldre och förståndigare:D!
Känns riktigt bra det!:D
Just nu lyssnar jag på en jätte bra kärlekslåt:* så underbar:* kommer från filmen Twilight:)(Enligt mig en av de bästa kärleksfilmer som finns!:*) Längtar så tills New moon kommer på DVD:D!! Får köpa den då:DD
Hej svejs! Har lust att dansa till låten nu:D
kraaamis=)


Framtid efter gymnasiet=)

Superharlifragilistihexikalidosen.. hehe som många kanske vet så kommer det från Mary Poppins och innebär att man säger det lååånga ordet om man inte vet vad man ska säga.;) Rätt smart faktiskt!=) För just nu vet jag inte vad jag ska prata om;).

Idag höll vi på med labbar på Naturkunskapen, det gick så där. Det hade om olika energiformer och det är inte jätte lätt om man säger så. Men men man får göra det bästa av situationen:) Mer kan man faktiskt inte göra.:) Vår lärare var snäll och försökte hjälpa mig att förstå allt:)

Snart så är det dags för studenten:OOOO Jag kan inte fatta att det är sant! Är det verkligen sant???!!! IIIIII XD VA GLAD MAN BLIR DÅ X* heeeeh.. Det känns helt fantastiskt..=)
Jag funderar att efter studenten flytta till Jönköping och skaffa jobb=) Åh Jönköping<3<3<3<3 Jag älskar Jönköping<3 Det är svårt att förklara hur mycket:DD Ord räcker inte och frågan är om en bild skulle beskriva tillräcklig?:) Samtidigt att jag tänkt hålla på med estetiska saker som exempelvis drama och dans. :) Har inte hållt på med det på evigheter och saknar dig ärligt talat. <3<3<3<3

Och efter några år kanske jag ska gå Massörutbildningen=) Det känns väldigt spännande och jag tror det skulle vara min grej:) Att jobba med att ta hand om kroppens muskler och så.=) Att vara massör är ju också en del av vården=) Kanske är just min grej! Jag tänker verkligen fundera över det och be.<3
Det finns två saker som är negativt och det ena är att det kostar så inordens mycket att gå utbildningen och det andra är att det är inte lätt att få jobb som massör. MEN MAN MÅSTE LYSSNA TILL SITT HJÄRTA!! <3 Är det här rätt eller inte? Det är mycket viktigt!
Men som sagt får se:D
Ha en bra kväll allesammans:D


RSS 2.0